Godt Nytår

Det er jo ikke tiden, hvor man skal gå ud og forudsige hverken det ene eller det andet omkring ”krisen”. Er vi snart igennem? Fortsætter krisen et par år endnu? Eller …?

Men hos KL Marketing vil vi nu alligevel tillade os at se positivt på fremtiden, både vores kunders og vores egen. Vi ser, at rigtigt mange virksomheder på B2B-markedet nu igen sætter skub i salgsarbejdet. Det har været en tendens i hele 2012, men især i 2. halvår har vi fået flere henvendelser og startet flere nye kundesager end nogensinde før.

Det er et rigtig godt tegn, at vi har travlt
Da vi er den partner, der gennemfører screeningen af nye markeder for vores kunder og laver det indledende canvasarbejdet, er vi med i den første angrebsbølge, når salget for alvor går i felten. Og det gør det nu for mange. Derfor ser vi det som et godt tegn både for de enkelte virksomheder og for den samlede vej ud af krisen, at vi har travlt.

KL Marketing effektiviserer salgsorganisationer
Hos KL Marketing har vi igennem de seneste års fastholdt vores erfarne medarbejderstab. Det betyder, at vi nu er endnu bedre rustet til at give den rette service af høj kvalitet til vores kunder, og vi yder vores sædvanlige stærke indsats i effektiviseringen af de salgsorganisationer, vi arbejder for.

Vi ser tilbage på 2012 som et stærkt år, både for vores kunder og for os. Og vi glæder os rigtig meget til at fortsætte det gode samarbejde i 2013.

Rigtig Godt Nytår

Kim Høj Larsen
Adm. direktør

Om KL Marketing

Vi øger kvaliteten og effektiviteten af jeres salgsarbejde mod nye kunder, vores væsentligste bidrag er at forkorte jeres sælgeres salgsproces.

KL Marketing er din partner når, det drejer sig om professionel & effektiv kommunikation mellem dig og dine kommende kunder.

Kontakt os

Fuglebækvej 3C, 1. sal
2770 Kastrup

Telefon: (+45) 32 52 62 21

Email: kl@kl-marketing.dk