Mødebooking

Møder med reelt salgspotentiale

Gennem 25 år har KL Marketing leveret mødebooking ud fra devisen – Hellere få og rigtig gode møder.

Med gode møder mener vi veltilrettelagte møder hos håndplukkede og opkvalificerede emner med et reelt og aktuelt salgspotentiale.

Mødebooking er et centralt element af vores koncept omkring intelligent telemarketing. Vi ved, at mødebooking er et effektivt redskab til dig, der vil gøre salgsprocessen kortere og bruge dine sælgere mere effektivt. Vores erfarne konsulenter arbejder systematisk og vedholdende på at få skabt den indledende kontakt med relevante emner eller på at genoplive relationen med de eksisterende.

Hvis du tør væbne dig med tålmodighed og stole på, at mødebooking i høj grad er et spørgsmål om kvalitet fremfor kvantitet, kan du trygt lade os tage hånd om de indledende faser af din salgsproces.

 

Sådan arbejder vi med mødebooking:

  • I fællesskab finder vi frem til relevante målgrupper
  • Vi scanner målgruppen i gennem
  • Gennem grundig research finder vi frem til de rigtige beslutningstagere
  • Etablering af den første kontakt i canvas arbejdet
  • Opkvalificering af emner, så jeres sælgere kun kontakter de emner, der opfylder jeres krav til behov, budget, beslutningskompetencer og timeline
  • Booking af salgsmøder direkte i dine sælgeres kalender

Om KL Marketing

Vi øger kvaliteten og effektiviteten af jeres salgsarbejde mod nye kunder, vores væsentligste bidrag er at forkorte jeres sælgeres salgsproces.

KL Marketing er din partner når, det drejer sig om professionel & effektiv kommunikation mellem dig og dine kommende kunder.

Kontakt os

Fuglebækvej 3C, 1. sal
2770 Kastrup

Telefon: (+45) 32 52 62 21

Email: kl@kl-marketing.dk