Din eksterne salgsafdeling

Med pipeline management forkorter vi din salgsproces

KL Marketing leverer intelligent telemarketing og pipeline management, der øger effektiviteten i dit salgsarbejde og forkorter time-to-market. Som ekstern salgsafdeling hjælper vi dig med at optimere salgsprocessen og gøre vejen til nye kunder kortere. I praksis vil dine sælgere opnå bedre resultater, når de får flere kvalificerede emner, som opfylder dine krav til behov, budget og beslutningskompetencer.

Vi finder dine nye kunder og passer på de eksisterende

Vi tager hånd om din salgskanal og arbejder strategisk med mødebooking, emnegenerering, screening, markedsanalyse og validering af kundedatabaser. Sammen med dig fastsætter vi kriterierne for relevante emner og etablerer den første kontakt til de rigtige kontaktpersoner i de ønskede målgrupper.

Pipeline management er vedvarende salgsarbejde

En lukket aftale er ofte resultatet af vedvarende og velstruktureret salgsarbejde. Med en række gennemprøvede modeller, hjælper vi dig med at fastholde relationen til mulige kundeemner, ligesom vi sørger for, at din salgskanal aldrig løber tør for nye.

Om KL Marketing

Vi øger kvaliteten og effektiviteten af jeres salgsarbejde mod nye kunder, vores væsentligste bidrag er at forkorte jeres sælgeres salgsproces.

KL Marketing er din partner når, det drejer sig om professionel & effektiv kommunikation mellem dig og dine kommende kunder.

Kontakt os

Fuglebækvej 3C, 1. sal
2770 Kastrup

Telefon: (+45) 32 52 62 21

Email: kl@kl-marketing.dk