Medarbejderne i KL Marketing

Her kan du se folkene bag KL Marketing

Kim Høj Larsen

Kim Høj Larsen

Adm. direktør

Kim er årgang 53 og KL Marketing´s direktør. Kim har mere end 30 års erfaring med Direct Marketing, og har i den forbindelse arbejdet med Telemarketing siden 1987. Kim har været i spidsen for KL Marketing, siden 1991.

Telefon.: 32 52 62 21   |   E-mail: kim@kl-marketing.dk

Martin Høj Larsen

Martin Høj Larsen

Projektchef

Martin er årgang 77 og har mere end 20 års erfaring med branchen, og heraf 15 år i KL Marketing. Martins vigtigste opgave er dagligt at styre alle projekter sikkert igennem. Dette gøres med daglige og detaljerede rapporteringer af indsatsen og resultater på alle igangværende projekter.

Telefon.: 32 52 62 21  |   E-mail: martin@kl-marketing.dk

Lars Eriksen

Lars Eriksen

Senior Business Development Manager

Lars er født i 1958 og har i mere end 20 år arbejdet intensivt med salg, markedsføring, strategi- og forretningsudvikling i både danske og udenlandske virksomheder. Lars har været hos KL Marketing siden 2013.

Telefon.: 40 30 95 00  |   E-mail: le@kl-marketing.dk

Erik Østergaard Larsen

Erik Østergaard Larsen

Konsulent

Erik er født i 1957. Er Cand. Merc. Har mere end 30 års erhvervserfaring med projektledelse, international marketing og salg fra bl.a. lægemiddelindustrien, logistik, og visual promotion. Teamplayer hos KL Marketing siden 2013.

Mik Steenberger

Mik Steenberger

Konsulent

Mik er født i 1950. Han har efter sin universitetsuddannelse arbejdet med kommunikation, marketing og reklame både som ansat og selvstændig rådgiver. Mik deler sin tid mellem kunder i egen virksomhed og KL-marketing, som han har været knyttet til som freelance-medarbejder siden 2015. Mik bidrager også til kvaliteten af KL-Marketings ydelser ved at træne og coache nye medarbejdere.

Christian Olrik

Christian Olrik

Konsulent

Christian er født i 1953 og er uddannet inden for salg og marketing og har over 30 års erhvervserfaring hvor han hovedsagelig har arbejdet med salg og projektledelse. Han har været i ledende stillinger i firmaer i Danmark og Sverige i 10 år. Yderligere er han uddannet som medicokonsulent fra Mediciundustrien og har en del år arbejdet med salg af operationsudstyr til det svenske og danske sundhedsvæsen. Christian har været hos KL Marketing siden marts 2015.

Steffen Raun Petersen

Steffen Raun Petersen

Konsulent

Steffen er født i 1953. Har arbejdet med salg, eksport og projektledelse i mere end 35 år. Kommer med erfaring fra så forskellige brancher som den kemiske industri, fødevareindustrien og software. Har været omkring både danske og udenlandske virksomheder. Steffen har været hos KL Marketing siden 2018.

Om KL Marketing

Vi øger kvaliteten og effektiviteten af jeres salgsarbejde mod nye kunder, vores væsentligste bidrag er at forkorte jeres sælgeres salgsproces.

KL Marketing er din partner når, det drejer sig om professionel & effektiv kommunikation mellem dig og dine kommende kunder.

Kontakt os

Fuglebækvej 3C, 1. sal
2770 Kastrup

Telefon: (+45) 32 52 62 21

Email: kl@kl-marketing.dk