Vores historie

Intelligent telemarketing i mere end 25 år

Hos KL Marketing har vi siden 1991 arbejdet med intelligent telemarketing. Intelligent, fordi vi tager ejerskab, arbejder efter velafprøvede metoder og ønsker at være mere end et salgsredskab i din salgsafdeling.

Telemarketing fordi vi ved hvor effektivt det er, når intet overlades til tilfældigheder og processerne dokumenteres gennemsigtigt og sagligt. Vores seniorkonsulenter har masser af viden og erfaring omkring salgskommunikation, kampagner og pipeline management. En viden vi deler med dig, så du får de bedste resultater ud af vores samarbejde.

Vi passer på din salgskanal

Når KL Marketing håndterer din salgspipeline får du adgang til mange års erhvervserfaring. Vores medarbejdere er alle 50+ og har en solid erhvervskarriere bag sig. 
Det betyder, at vi repræsenterer dine interesser på en seriøs og ansvarsfuld måde, hvor grundighed og tålmodighed honoreres med en høj succesrate.

Vi ved, at du får de bedste leads via en meningsfuld dialog, og derfor ansætter vi udelukkende medarbejdere med den erhvervsmæssige tyngde, som er en forudsætning for succesfulde samtaler med travle beslutningstagere.

Om KL Marketing

Vi øger kvaliteten og effektiviteten af jeres salgsarbejde mod nye kunder, vores væsentligste bidrag er at forkorte jeres sælgeres salgsproces.

KL Marketing er din partner når, det drejer sig om professionel & effektiv kommunikation mellem dig og dine kommende kunder.

Kontakt os

Fuglebækvej 3C, 1. sal
2770 Kastrup

Telefon: (+45) 32 52 62 21

Email: kl@kl-marketing.dk