KL Marketing har etableret advisory board

Som kunde hos KL Marketing fortjener du at få de bedste og mest effektive telemarketingydelser.

For at sikre, at vi altid leverer det, har vi etableret et advisory board, der løbende giver os feedback og er sparringpartner på forretningsudviklingen. Boardet er med til at udfordre og inspirere os og sørge for, at vores arbejde bliver vurderet af andre end os selv.

KL Marketings direktør Kim Høj Larsen er selv medlem af advisory boardet. Derudover består boardet af Karsten Køhlert, som bidrager med sin viden og kompetence.

Ejerledede virksomheder er spændende at arbejde med, fordi de er drevet af engagerede, inspirerende og kreative mennesker. Det gælder også KL Marketing, og derfor ser jeg frem til arbejdet i advisory boardet. Jeg har stor erfaring inden for bestyrelsesarbejde og advisory boards og har arbejdet med ledelse i mange år, så jeg regner med at blive en god sparringspartner for Kim og Martin Høj Larsen. En, der ser på virksomheden med friske øjne og assisterer med strategiarbejde og planlægning samt sikrer, at det føres ud i livet.

“KL Marketing sælger ikke kun telemarketing, de sælger et koncept. Det består dels af de modne og erfarne medarbejdere, som kender branchen. Dels af alt det, der ligger ud over opringningerne: den grundige forberedelse, indsigten i kundernes virksomheder, opfølgningen både på opkald og møder og evnen til guide kunderne til større resultater. KL Marketings potentiale ligger i, at mange flere kunder får øjnene op for deres kvalitetsprodukt.”

Karsten Køhlert
Direktør i Køhlert Management
(www.koehlert-management.dk)

Om KL Marketing

Vi øger kvaliteten og effektiviteten af jeres salgsarbejde mod nye kunder, vores væsentligste bidrag er at forkorte jeres sælgeres salgsproces.

KL Marketing er din partner når, det drejer sig om professionel & effektiv kommunikation mellem dig og dine kommende kunder.

Kontakt os

Fuglebækvej 3C, 1. sal
2770 Kastrup

Telefon: (+45) 32 52 62 21

Email: kl@kl-marketing.dk