Ny ydelse fra KL Marketing

Vi har gennem det seneste år arbejdet intenst med en række salgsvirksomheder for at udvikle vores telemarketingprodukter.

Målet har været at optimere vores ydelse og lægge os så tæt på salgsafdelingens hverdag og ønsker som muligt.

Info-pakke, der hjælper sælgere til højest mulig konvertering til kunder
Vi ved, at de rigtige møder er meget værdifulde for vores kunder, og vi ønsker at tilføre endnu mere værdi. Derfor tester vi i 1. halvår af 2013 en ny ydelse, som kan distancere KL Marketing endnu mere på kvalitet i forhold til markedet.

På hvert møde vi booker for vores kunder, laver vi en info-pakke. Info-pakken er en komplet emneprofil med al den viden, vi på en række medier kan finde om den virksomhed, vi har booket møde med. Sælgeren får leveret info-pakken, så han eller hun har den bedst mulige forberedelse til mødet.

På den måde er vi med til at sikre, at de sælgere, som får leveret møder af KL Marketing, har den højest mulige konvertering til kunder.

Vil du vide mere om info-pakken
Hold øje med vores nyhedsbrev og hjemmeside, hvis du vil vide mere om info-pakken. Du er også velkommen til at kontakte KL Marketing, hvis du vil have yderligere information.

Om KL Marketing

Vi øger kvaliteten og effektiviteten af jeres salgsarbejde mod nye kunder, vores væsentligste bidrag er at forkorte jeres sælgeres salgsproces.

KL Marketing er din partner når, det drejer sig om professionel & effektiv kommunikation mellem dig og dine kommende kunder.

Kontakt os

Fuglebækvej 3C, 1. sal
2770 Kastrup

Telefon: (+45) 32 52 62 21

Email: kl@kl-marketing.dk