C.K. PRODUKTION A/S

C.K. produktion A/S er en dansk ejet og internationalt anerkendt og erfaren underleverandør af sprøjtestøbte plastemner til mange forskellige brancher. Med over 30 års erfaring, egne moderne produktionsfaciliteter på 5.500 m2, samt 30 veluddannede medarbejdere, er vi parate til at indgå i et samarbejde med vores kunder lige fra idéfasen til produktion af det færdige produkt.

Udfordring:
I januar 2013 besluttede vi at igangsætte en nysalgskampagne. Vi har ikke tidligere arbejdet med opsøgende salg så intensivt og systematisk som vi her havde i tankerne, så vi var måske lidt usikre på, hvordan og hvad vej vi skulle gå. Vi blev via vor bestyrelse anbefalet at tage kontakt til KL Marketing i København, skønt vi holder til i Billund.

Processen:
Vi synes vi er i en meget speciel branche, som kræver et højt teknisk niveau, når man taler med potentielle kunder, så vi følte os knap så usikre på ideen om at outsource, da vi hørte og læste om det høje erfaringsniveau, de har i KL Marketing.

Vi definerede ved fælles hjælp en ganske snæver målgruppe, vi havde 2 møder her på stedet og gennemgik en meget grundig forberedelse, som på en række punkter også udfordrede os på, hvad vi vil, hvem vi vil tale med, hvad vil vi sige til dem osv. – og KL Marketing igangsatte en proces hvor de ringede til potentielle kunder for at præsentere os. Der hvor der var det rigtige match mellem vores ydelser og det kunderne ønskede, forsøgte man at aftale et salgsmøde.

Det viste sig snart, at vi fik endog en meget høj succesrate. Vor projektleder som skulle sørge for opfølgning herfra, og som skulle holde de møder som blev aftalt, fik rigtigt travlt. I løbet af marts og april måned aftalte ”vor mand hos KL Marketing” en lang række møder og opfølgninger, og allerede inden vi gik på sommerferie havde vi de 2 første kunder, og vi kunne se en lang række gode tilbud og yderligere dialog i vor salgspipeline – baseret på denne proces.

Kommentar fra kunde:
Vores første reaktion, da vor bestyrelse foreslog ekstern telemarketing var: ”Det er da noget med unge mennesker og forsikringer og avis-abonnementer”. Vi havde ikke forestillet os, at man kunne forme en salgs- og vækstkampagne via telemarketing af denne kaliber. Der er ingen tvivl om at vort samarbejde med KL Marketing fortsætter.

Alfred Skov Madsen
Direktør
C.K. Produktion A/S
Kløvermarken 312
DK-7190 Billund
Tlf.: +45 75 33 88 00
Mail: am@ckp.dk