CWT Meetings & Events

Carlson Wagonlit Travel er Danmarks førende travel management virksomhed med mere end 200 medarbejdere, en omsætning på ca. DKK 1,5 mia. og kontorer i København, Århus, og Aalborg. På verdensplan har Carlson Wagonlit Travel over 3000 kontorer i mere end 150 lande.CWT Meetings & Events er Danmarks største og førende afdeling for events og erhvervsrejser for grupper med mere end 25 års erfaring inden for dette specielle felt. Vi er 25 professionelle medarbejdere, der er specialister i at planlægge, forhandle, afvikle og evaluere alle typer gruppearrangementer – lige fra 10 til 2000 deltagere.

Udfordringen:
Vi har naturligvis de almindelige udfordringer, så som at salgsressourcerne er begrænsede. Vi arbejder løbende med en nøje fordeling mellem Key Account Management og Newbizz aktiviteter og skal hele tiden sikre, at vi anvender vores tid dér, hvor det giver mest værdi for vores virksomhed. CWT Meetings & Events har anvendt KL Marketing løbende gennem mere end 10 år til forskellige former for analyse-, emnegenererings- og mødebookingopgaver.

I 2009 har vi haft et ønske om at styrke vores Newbizz aktiviteter, derfor har vi fundet det nærliggende at invitere KL Marketing til at give et bud på, hvordan vi i fællesskab gennemfører en mødebooking kampagne. KL Marketing har tidligere vist, at virksomhedens force netop er at etablere dialog med de specifikke virksomheder, der er vores målgruppe i kampagnen i 2009.

Processen:
Efter den sædvanlige grundige projektforberedelse etablerede vi et projekt som forløb gennem første halvår 2009. Målet var dels at skabe emner til opfølgning for vores salgschefer, dels at booke konkrete møder. I forløbet har vi, i en tæt dialog med KL Marketing, fundet frem til lige netop den model, der passer vores salgsmedarbejdere bedst.

Der måles skarpt på processen, fra de første opringninger foretaget af KL Marketing til opgaverne er i bogen. Dvs. vi måler på den værdi, der tilføres processen i forhold til omkostningerne. Og dermed ikke blot på antal møder. Ved denne skarpe måling, hvor vi også registrerer antal og værdi af tilbud, antal og værdi af de nye kunder og ordrer, har det helt klart vist sig, at indsatsen hænger sammen.

KL Marketing og CWT Meetings & Events har allerede besluttet, at denne proces skal fortsætte.

Kommentar fra kunde:
“Et telemarketingprojekt med KL Marketing er aldrig blot en statisk proces, hvor der ringes til et antal mennesker. Vi arbejder fra begge sider hele tiden på at optimere, så vi bliver bedre til at skabe flere, større og mere værdifulde møder og leads, og her bidrager KL Marketing med stor erfaring og giver fyldige rapporter og værdifulde bidrag i beslutningsprocessen”

Dorit Andersen
Director CWT Meetings & Events
Carlson Wagonlit Travel
Ørestads Boulevard 35
DK-2300 København S
Tlf: +45 33 63 78 78
Email: dandersen@carlsonwagonlit.dk